Field Restaurant

Spolupráce s architekty ph5 nás ve Fieldu vedle grafiky a webu přivedla k pojetí výloh, zásahům do interiéru, vymýšlení sloganu, focení a food stylingu i kompletní přípravě propagačních materiálů. „Většina surovin, ze kterých vaříme, roste na poli. Když můžeme, dojdeme si pro ně,“ píše se v průvodci po Fieldu. Je po čem provázet – po kuchyni Radka Kašpárka, proměnlivém stropu od Jakuba Matušky aka Maskera, nástrojích ve výkladcích. Ty chápeme jako artefakty – pečlivě vybrané a nasvícené. Trochu nebezpečné a dokonalé ve svém základním, po generace cizelovaném tvaru. Vidle od japonské značky, ale už stovky let stejné. Výkladce a grafika ohlodaná na kost tak stojí v protikladu a zároveň doplňují bukolickou idylu Maskerova stropu. Ta strohá kosa pořád hrozí, že propíchne nadýchaný, detailů plný baldachýn jeho kresby.

2014

Související práce:

Další z kategorie Vizuální styl: